Yhdistys

Jäseneksi

Liity mukaan!

Suomen Taksiliitto ry on taksiyrittäjien etu- ja palvelujärjestö, jonka jäseneksi voivat liittyä luvanvaraista taksiliikennettä harjoittavat henkilöt ja yritykset sekä näiden muodostamat yhdistykset. Helsingin Taksiautoilijat ry (HTA) on Suomen Taksiliitto ry:n jäsenyhdistys. HTA:n jäsenet ovat siis myös kattojärjestön jäsenpalveluiden piirissä.

Sähköinen jäsenhakemus tulee kattojärjestön kautta HTA:n johtokunnan käsiteltäväksi, minkä jälkeen HTA toimittaa tiedot hyväksytyistä jäsenistä Suomen Taksiliiton toimistoon, jossa jäsenen tiedot viedään jäsenrekisteriin. Taksiliitto lähettää jäseneksi hyväksytyille yleisen tietopaketin ja huolehtii jäsenmaksulaskutuksesta. Jäsenmaksu muodostuu kattojärjestön jäsenmaksusta ja HTA:n jäsenmaksusta. Vaihtoehtoisesti jäsenhakemuksen voi palauttaa myös HTA:n toimistolle, osoitteeseen Asesepänkuja 2, katutaso.

Kun jäsenmaksu on maksettu, taksiyrittäjä saa postitse Taksiliiton jäsenkortin, jolla hän saa muun muassa erilaisia liiton jäsenilleen neuvottelemia etuja. Myös muut kattojärjestön jäsenpalvelut astuvat voimaan. HTA ry postittaa omille jäsenilleen kuukausittain ilmestyvän lehtensä ja antaa kirjautumistunnukset jäsensivuille. Myös monet HTA:n neuvottelemat alennukset ja edut yhteistyökumppaneiden kanssa astuvat tällöin voimaan.

Toimita täytetty jäsenhakemus HTA:n toimistoon. Hakemuksia saatavilla myös toimistosta.